Ny Pargas Port

Ny Meny Franks / Skärgård

Ny Cocktail Bar

Välkommen till förnyad Pargas Port

I Pargas Port kan du njuta god mat och dryck i den vackra skärgården. På vår terrass har du alltid den bästa platsen att beundra båtarna som både stannar och kör förbi! Låt skärgårdsluften och den vackra miljön få dig avslappnad! 

I gästhamnen kan du vila inför nästa äventyr och handla i vår byhandel. Vi har även bränsleförsäljning, bränsleautomaten fungerar dygnet runt med kort. 

Pargas Port presentation Kommande sommar kommer Restaurang Pargas Port att få en fläkt från Helsingfors.

I restaurangvärlden är de välbekanta Kalle Lindroth och Andreas Toth redo att ta sig an en ny och spännande utmaning och leda restaurangverksamheten på Pargas Port under sommaren 2024. Denna nya miljö är emellertid inte helt okänd för veteranerna; Kalle Lindroth och Andreas eller Andy som han vänligt kallas, återvänder till sitt hemområde i Åbo. Åbos restaurangvärld lyser med sin kvalitet och elegans, och med denna inställning tar Kalle och Andy itu med att förverkliga sommarens uppdrag i Pargas.

Båda har en lång karriär bakom sig i köket och har erfarenhet  allt från matvagnar till fina restauranger, och allt däremellan.
För närvarande slipar de sina knivar i köken på sina två övriga  restauranger. På det franskinspirerade Paulette får de möjlighet att tillsammans med sitt team förverkliga sina innovativa visioner om klassiska rätter, medan de på lunchrestaurangen Spora kan fokusera på smakrik och näringsrik husmanskost.

Mat är emellertid inte de här herrarnas enda passion; Kalle trivs med sin motorcykelhobby och Andy kopplar av genom att ta på sig boxningshandskarna. Med tanke på dessa livliga hobbyer kan man alltså dra slutsatsen att livet på Pargas Port knappast kommer att vara lugnt och stillsamt den här sommaren.

För ärenden gällande restaurangen och gästhamnen, ta kontakt tel: 044 975 8806 / myynti@paraistenportti.fi.

För ärenden gällande bränsle och säsongsbåtplatserna, ta kontakt tel: 0400 81 2628 / sverker@pargasport.fi.

Välkommen!